Inštitut za evropske raziskave in razvoj - Institute for European Research and Development

 • Kdo smo

  Raziskovalno-razvojni inštitut EUROCOOP je zasebni in neprofitni zavod za evropsko sodelovanje. Ekipa inštituta se usmerja v raziskovanje in razvoj ključnih socialnih področij današnje Evrope.
  Preberi več
 • Naš navdih

  Nad nami bdi vodomec, drobna modro-oranžna, ogrožena ptica, ki gnezdi ob bistrih vodah in zaradi svojega izjemnega uspeha pri ribarjenju predstavlja kralja med pticami (Kingfisher).
  Preberi več
 • 1
 • 2
Sveže
 • Ustvarjamo projekte

1

 

FAIR


FAIR obravnava problem radikalizacije zapornikov s poudarkom na izobraževanju mentorjev v zaporih.

 

Career Kicker


Career Kicker vzpostavlja nov, inovativen program neformalnega, prostovoljnega usposabljanja na delovnem mestu za mlade. Od ostalih projektov se ločuje po načinu izbora med mladimi, ki pristopijo k sodelovanju.

 

EIS ALP


Projekt se osredotoča na razvoj sistema kompetenc za mentorje zapornikov v štirih EU državah. Ta projekt se izvaja ob spoštovanju načela družbene odgovornosti.

2

 

MS4ROW


Cilj projekta je s pomočjo spletne aplikacije in mentorstva razviti celovit alternativni način poučevanja romskih deklet.

 

Case management


V Slovenijo se prenaša metoda vodenja primerov (Case Management – CM), ki upošteva potrebe in želje uporabnika znotraj omejenih možnosti sistema zaposlovanja.

 

Part-y


Cilj projekta je izobraziti mlade pripadnike Y generacije za kakovostno pripravo in izvedbo EU projektov.

3

 

CRS


Cilj projekta je pripraviti študijo na ravni EU o razsežnostih problematike otrok in mladine, ki živijo na ulici ter razviti in distribuirati učinkovite strategije, namenjene organizacijam, ki nudijo podporo tem skupinam.

 

WRS II


Projekt se osredotoča na pomoč ženskam, ki spijo na ulici in ustvarjanje inovativnega podpornega okolja.

 

IOR


IOR skuša uveljaviti dobre evropske prakse v zvezi s pravilno uporabo socialnih omrežij mladostnikov starih med 10 in 17 let v 26 državah evrope.

4

 

GEMA


Dvoletni projekt GEMA, pri katerem sodelujejo delodajalske organizacije iz Slovenije, Hrvaške, Makedonije in Bolgarije (ZDS, HUP, BCM in BIA), raziskovalno-razvojni inštitut EuroCoop in Univerza v Wolverhamptonu, poskuša odgovoriti na vprašanje, kako in zakaj uravnoteženost spolov na položajih odločanja prinaša dodano vrednost podjetjem. 

 

Sodelujte z nami

image

Sodelovanje v evropskih projektih nam daje znanje in izkušnje, ki jih želimo deliti z vami. Naši stalni partnerji v evropskih projektih nas običajno povabijo v partnerstvo z vlogo diseminatorja. Poleg vodenja projektov in organizacije kongresov na temo pridobivanja evropskih nepovratnih sredstev vam nudimo naslednje:

 • svetovanje pri vodenju evropskih projektov in vzpostavitvi sistema finančnega vodenja evropskih projektov
 • izvedba izobraževanj za projektne vodje (skupinsko ali individualno) na temo pridobivanja evropskih nepovratnih sredstev, vodenja, diseminacije in evalvacije evropskih projektov
 • vodenje pogajanj z Evropsko komisijo v imenu organizacije oz. podjetja, ki je pridobilo evropski projekt
 • priprava in izvedba evalvacij evropskih projektov
 • priprava in izvedba promocijskih oz. diseminacijskih strategij evropskih projektov (izdelava spletne strani, Facebook strani in celostne grafične podobe)

Vodenje evropskih projektovIzobraževanje projektnih vodijDiseminacijska strategija projektov z družabnimi omrežji

Evalvacije projektov

Aktualno

FAIR v Bruslju

FAIR projekt je bil povabljen na Konferenco o radikalizaciji v zaporih, ki se je 27.1.2018 odvijala v Bruslju. 

Enodnevno intenzivno srečanje 21 projektov, podprtih skozi Justice program Evropske unije: izziv je najti skupen jezik in skupna orodja, ki bi se jih dalo uporabiti v državah članicah EU.

Več

FAIR projekt se je začel

The Fighting Against Inmates` Radicalisation – FAIR projekt se je začel s prvim partnerskim srečanjem, ki je potekalo 7. in 8. novembra  2017 v prostorih koordinatorja projekta, Fondazione Nuovo Villaggio del Fanciullo v Ravenni (Italija). Spremljajte nas!

Več

BrickMe + Systemics skupaj delujeta

BrickMe in Systemics sta bila prvič skupaj uporabljena na delavnici v Sloveniji in Italiji. Udeleženci so zgradili svoje modele z BrickMe in pogledali odnose iz svojega modela skozi Systemics. Deluje!

Več
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information
betfair.artbetting.net
sports bookmakers
cookie consent