Inštitut za evropske raziskave in razvoj - Institute for European Research and Development

 • Kdo smo

  Raziskovalno-razvojni inštitut EUROCOOP je zasebni in neprofitni zavod za evropsko sodelovanje. Ekipa inštituta se usmerja v raziskovanje in razvoj ključnih socialnih področij današnje Evrope.
  Preberi več
 • Naš navdih

  Nad nami bdi vodomec, drobna modro-oranžna, ogrožena ptica, ki gnezdi ob bistrih vodah in zaradi svojega izjemnega uspeha pri ribarjenju predstavlja kralja med pticami (Kingfisher).
  Preberi več
 • 1
 • 2
Sveže
 • Ustvarjamo projekte

1

 

Career Kicker


Career Kicker vzpostavlja nov, inovativen program neformalnega, prostovoljnega usposabljanja na delovnem mestu za mlade. Od ostalih projektov se ločuje po načinu izbora med mladimi, ki pristopijo k sodelovanju.

 

EIS ALP


Projekt se osredotoča na razvoj sistema kompetenc za mentorje zapornikov v štirih EU državah. Ta projekt se izvaja ob spoštovanju načela družbene odgovornosti.

 

MS4ROW


Cilj projekta je s pomočjo spletne aplikacije in mentorstva razviti celovit alternativni način poučevanja romskih deklet.

2

 

Case management


V Slovenijo se prenaša metoda vodenja primerov (Case Management – CM), ki upošteva potrebe in želje uporabnika znotraj omejenih možnosti sistema zaposlovanja.

 

Part-y


Cilj projekta je izobraziti mlade pripadnike Y generacije za kakovostno pripravo in izvedbo EU projektov.

 

CRS


Cilj projekta je pripraviti študijo na ravni EU o razsežnostih problematike otrok in mladine, ki živijo na ulici ter razviti in distribuirati učinkovite strategije, namenjene organizacijam, ki nudijo podporo tem skupinam.

3

 

WRS II


Projekt se osredotoča na pomoč ženskam, ki spijo na ulici in ustvarjanje inovativnega podpornega okolja.

 

IOR


IOR skuša uveljaviti dobre evropske prakse v zvezi s pravilno uporabo socialnih omrežij mladostnikov starih med 10 in 17 let v 26 državah evrope.

 

GEMA


Dvoletni projekt GEMA, pri katerem sodelujejo delodajalske organizacije iz Slovenije, Hrvaške, Makedonije in Bolgarije (ZDS, HUP, BCM in BIA), raziskovalno-razvojni inštitut EuroCoop in Univerza v Wolverhamptonu, poskuša odgovoriti na vprašanje, kako in zakaj uravnoteženost spolov na položajih odločanja prinaša dodano vrednost podjetjem. 

 

Sodelujte z nami

image

Sodelovanje v evropskih projektih nam daje znanje in izkušnje, ki jih želimo deliti z vami. Naši stalni partnerji v evropskih projektih nas običajno povabijo v partnerstvo z vlogo diseminatorja. Poleg vodenja projektov in organizacije kongresov na temo pridobivanja evropskih nepovratnih sredstev vam nudimo naslednje:

 • svetovanje pri vodenju evropskih projektov in vzpostavitvi sistema finančnega vodenja evropskih projektov
 • izvedba izobraževanj za projektne vodje (skupinsko ali individualno) na temo pridobivanja evropskih nepovratnih sredstev, vodenja, diseminacije in evalvacije evropskih projektov
 • vodenje pogajanj z Evropsko komisijo v imenu organizacije oz. podjetja, ki je pridobilo evropski projekt
 • priprava in izvedba evalvacij evropskih projektov
 • priprava in izvedba promocijskih oz. diseminacijskih strategij evropskih projektov (izdelava spletne strani, Facebook strani in celostne grafične podobe)

Vodenje evropskih projektovIzobraževanje projektnih vodijDiseminacijska strategija projektov z družabnimi omrežji

Evalvacije projektov

Aktualno

JIN IN JANG USPEŠNEGA TIMA

Ob mednarodnem dnevu žena, dnevu povezovanja in sodelovanja, Združenje delodajalcev Slovenije ZDS v okviru projekta GEMA, pri katerem sodeluje tudi inštitut EuroCoop, organizira 

Posvet o prednostih uravnoteženih timov na vodstvenih položajih
JIN in JANG USPEŠNEGA TIMA.
8. marec 2016, 9.00 – 13.00
Modra dvorana, Hotel Union

Več

Vas mučijo finance v vašem projektu?

Vabljeni na praktični seminar v organizaciji Uradnega lista o finančnem vodenju evropskih projektov, ki bo 8.4.2015. Predava: mag. Sabina Žakelj Pediček.

Več

Prodorno strategijo komuniciranja na družbenih omrežjih

EuroCoop objavlja pobudo za pripravo strategije komuniciranja na družbenih omrežjih Facebook in LinkedIn, s poudarkom na vstopu na hrvaški trg. V okviru usposabljanja na delovnem mestu, ki ga bo deležen avtor najboljše rešitve pobude, pa ponujamo prenos znanja o delu na evropskih projektih z možnostjo praktičnega sodelovanja v katerem od projektov.

Več
Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information
betfair.artbetting.net
sports bookmakers
cookie consent